30 cm ila 50 cm genişliğinde ve 10 cm kalınlığında iroko keresteyi elde etmek için 100 cm ila 130 cm arasında ekstra birinci sınıf iroko kütükleri gereklidir. Söz verilen metrik kütükler, doğada 80 ve 100 yıl arasında ortaya çıkabilir. 10 cm kalınlığında, 30 cm ila 50 cm genişliğinde kereste, 24 ila 24 saat boyunca tam bir bilgisayar kurutma fırında kurutularak 180 ila 200 gün arasında 12 erişkeye kadar kurutulabilir. HÜNKAR MASA, uluslararası kabul edilemez 12 nem oranına sahip bir ürün yapmak gibi yeterli değildir. İkinci bir kurutma işlemi gereklidir. 8, sürekli bilgisayar kontrollü bir fırında 60 ila 90 gün arasında 24 ila 24 saat süreyle ikinci kez kurutulmalıdır. Kurutma işlemi, kurutma işleminin yapıldığı kerestenin, nemli ortamda 60 gün ila 90 gün arasında tutulduğu kirecin ardından üretimin ilk aşamasına hazırdır ve ortamın neme ulaşması sağlanır. HÜNKAR MASA, tasarım aşamasında zarafeti, zarafeti, gücü ve kişisel beğeniyi ileri taşıyarak bir üslup yarattı.
HÜNKAR MASA'ya ilk baktığımızda 100 yıl sonra yeni nesille birlikte hayatına devam edeceğini gösteriyor.